Smygjakt & Lockjakt

En av de svårare och kanske mest spännande jaktformer för den jägare som uppskattar att försöka komma nära viltet genom att locka eller sakta smyga ljudlöst och bäst använda sig av terrängen för att komma inom skotthåll. Våra brutna kuperade marker med omväxlande skog, dungar och fält erbjuder en fantastisk biotop för denna jaktform.

Prasselfria kläder, tysta skor, en bra kikare samt gärna ett ljusstarkt kikarsikte samt skjutkäpp rekommenderas.

Vi erbjuder smygjakt på vårbock under Maj månad. Kronhjort, Dovhjort, Sikahjort och mufflon under höstens brunst. Jakt på kapitala mufflon är bäst från och med november till slutet av december.

Kontakta oss för mer detaljerad information och prisförslag för den jakt du önskar.

 

Våra marker och motto

Våra marker består av bruten bergsterräng med skog, fält och dalar. Biotopen är mycket fertil. Totalt har vi över 6000 hektar sammanhängande mark som gränsar till Tyskland och naturvårdsområdet Bayrische Wald. Våra marker ägs av en tjeckisk storbonde med gediget och genuint intresse för jakt och viltvård. Medlen från jakterna återinvesteras i form av utfordring året runt. Mottot är inget stort vinstintresse utan en önskan om en självbärande, livskraftig och kontinuerlig långsiktig jaktbar stam av frilevande kapitalt kronvilt, dovvilt, sikavilt, rådjur och vildsvin.