Om oss

Hos oss jagar du på marker som vi själva äger och arrenderar.

Klövviltsjakt, drevjakt, tryckjakt är vår specialitet.

Allt vilt är frilevande.

Våra gäster skall känna sig helt trygga och säkra och veta exakt vad som ingår.

Vi inkluderar allt i priset - transparent och öppet.

All organisation runt jakten tar vi hand om själva. Inga oklara, suddiga avgifter tillkommer. Det kan vi exklusivt erbjuda då vi äger våra marker jämfört med websidor/brokers/mellanhänder som tyvärr många gånger säljer andras jakter utan att själva ta något ansvar för kvaliten och arrangemanget.

I de allra flesta fall där vi arrangerar drevjakt så är jakterna de första för säsongen. Principen är en stor drevjakt per säsong och revir. I några revir har vi så gott om vilt på markerna så det behövs två störrre drevjakter för att kunna hålla avskjutningsplanen.

Våra marker som tillåts hålla mycket vilt består av bruten bergsterräng med skog, fält och dalar samt mycket fertila låglandsbiotoper. Medlen som kommer in från jakterna återinvesteras i form av utfordring av majs, morötter, kål under hela året. Även under sommarmånaderna. 

Mottot är inget stort vinstintresse utan målet är en självbärande, livskraftig och kontinuerligt långsiktig jaktbar stam av kvalitativt frilevande kronvilt, dovvilt, sikavilt, rådjur, mufflon och vildsvin med en avvägning mot kostnader för viltskador på skog och mark som håller mycket vilt.

Sedan 2007 organiserar vi egna jakter i Tjeckien. Förutom våra egna marker i Tjeckien så har vi jaktkamrater med bra marker i Slovakien, Österrike, Ungern, Rumänien och Bulgarien samt inte minst i Namibia.

Vi som arrangerar härstammar från Sverige och Tjeckien. Thomas som är en svensk affärsman och inbiten jägare bor sedan år 2003 i Tjeckien. Jakt och fiske är de största intressena och han är den som organiserar allt runt jaktarrangemangen och ser till att våra gäster har det riktigt gott, är nöjda och önskar komma åter igen.

Vi är stolta för vårt långsiktiga resultat med viltvården och vågar garantera bra med skjutbart vilt i skogen och fina arrangemang. Fråga gärna efter referenser. Thomas når du bäst genom att ringa honom alternativt via email.  Telefon 00420 602 292024.

Varmt välkomna till Jakt i Tjeckien