Om oss

Hos oss jagar du på marker som vi själva äger och arrenderar.

Klövviltsjakt / drevjakt, tryckjakt är vår specialitet.

Våra gäster skall känna sig helt trygga och säkra och veta exakt vad som ingår.

Vi inkluderar allt i priset - transparent och öppet.

All organisation runt jakten tar vi hand om själva. Inga oklara, suddiga avgifter tillkommer. Det kan vi exklusivt erbjuda då vi äger våra marker jämfört med websidor/brokers/mellanhänder som tyvärr många gånger säljer andras jakter utan att själva ta något ansvar för kvaliten och arrangemanget.

I de allra flesta fall där vi arrangerar drevjakt så är jakterna de första för säsongen. Principen är en stor drevjakt per säsong och revir. I några revir har vi så gott om vilt på markerna så det behövs två störrre drevjakter för att kunna hålla avskjutningsplanen.

Våra marker består av bruten bergsterräng med skog, fält och dalar. Biotopen är mycket fertil. Totalt har vi mer än 6000 hektar sammanhängande mark som gränsar till Tyskland och naturvårdsområdet Bayrische Wald samt ett revir om 1000 hektar med framför allt Sikavilt och vildsvin och ett revir om 1200 hektar med gott om mufflon, sikahjort samt gris. Våra marker ägs och arrenderas av en Tjeckisk storbonde som har ett gediget och genuint intresse för jakt och viltvård. Medlen som kommer in från jakterna återinvesteras i form av utfordring av majs, morötter, kål under hela året. Även under sommarmånaderna. 

Mottot är inget stort vinstintresse utan målet är en självbärande, livskraftig och kontinuerligt långsiktig jaktbar stam av kvalitativt frilevande kronvilt, dovvilt, sikavilt, rådjur, mufflon och vildsvin.

Sedan 2007 organiserar vi egna jakter i Tjeckien. Förutom våra egna marker i Tjeckien så har vi jaktkamrater med bra marker i Slovakien, Österrike, Ungern, Rumänien och Bulgarien samt i Namibia.

Vi som arrangerar härstammar från Sverige och Tjeckien. Thomas som är en svensk affärsman och inbiten jägare bor sedan år 2003 i Tjeckien. Jakt och fiske är de största intressena och han är den som organiserar allt runt jaktarrangemangen och ser till att våra gäster har det riktigt gott, är nöjda och önskar komma åter igen.

Vi är stolta för vårt långsiktiga resultat med viltvården och vågar garantera bra med vilt i skogen och fina arrangemang. Fråga gärna efter våra referenser. Kontakta Thomas via email eller ring 00420 602 292024.

Varmt välkomna till Jakt i Tjeckien