Om oss

Hos oss jagar du på marker som vi själva äger eller om vi erbjuder jakt på annan ort av oss kvalitetssäkrade.

Klövviltsjakt / drevjakt, tryckjakt är vår specialitet.

Våra kunder skall känna sig helt trygga och säkra och veta exakt vad som ingår.

Vi inkluderar allt i priset i våra jakter - transparent och öppet.

All organisation runt jakten tar vi hand om själva. Inga oklara, suddiga avgifter tillkommer. Det kan vi exklusivt erbjuda då vi äger våra marker jämfört med websidor/brokers/mellanhänder som tyvärr många gånger säljer andras jakter utan att själva ta något ansvar för kvaliten och arrangemanget.

I de allra flesta fall där vi arrangerar drevjakt så är jakterna de första för säsongen. Principen är en stor drevjakt per säsong och revir.

Våra marker består av bruten bergsterräng med skog, fält och dalar. Biotopen är mycket fertil. Totalt har vi över 6000 hektar sammanhängande mark som gränsar till Tyskland och naturvårdsområdet Bayrische Wald samt ett revir om 1500 hektar med framför allt Sikavilt och vildsvin och ett revir om 2500 hektar med gott om mufflon, sikahjort samt gris. Våra marker ägs och arrenderas av en Tjeckisk storbonde som har ett gediget och genuint intresse för jakt och viltvård. Medlen som kommer in från jakterna återinvesteras i form av utfordring av majs, morötter, kål under hela året. Även under sommarmånaderna. Mottot är inget stort vinstintresse utan en önskan om självbärande, livskraftig och kontinuerlig långsiktig jaktbar bra stam av frilevande kronvilt, dovvilt, sikavilt, rådjur, mufflon och vildsvin.

Sedan 2007 organiserar vi egna jakter i Tjeckien. Förutom våra egna marker i Tjeckien så har vi jaktkamrater med bra marker i Slovakien, Österrike, Ungern, Rumänien och Bulgarien samt i Namibia.

Vi som arrangerar härstammar från Sverige och Tjeckien. Thomas som är en svensk affärsman och inbiten jägare bor sedan år 2003 i Tjeckien. Jakt och fiske är de största intressena och han är den som organiserar allt runt jaktarrangemangen och ser till att våra gäster har det riktigt gott, är nöjda och önskar komma åter igen.

Vi är stolta för vårt arbete och långsiktiga resultat med viltvården och vågar garantera mycket bra jakter. Fråga gärna efter våra referenser. Kontakta Thomas via email eller ring 00420 602 292024.

Varmt välkomna till Jakt i Tjeckien – du kommer inte bli besviken